سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دریافت توکن سامانه مودیان

مقدمه

دریافت توکن سامانه مودیان ، این روزها به یکی از دغدغه های مهم افراد تبدیل شده و بسیاری از کاربران خواهان آشنایی با روش گرفتن آن هستند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و استفاده از سامانه های گوناگون جهت دریافت خدمات مختلف، امنیت دیجیتال نسبت به گذشته اهمیت بیش تری پیدا کرده است. توکن یا امضای الکترونیکی از جمله مهم ترین ابزارهای امنیتی است که امکان انجام عملیات های گوناگون الکترونیکی با امنیت بالا را برای کاربران فراهم می کند. در همین راستا، بسیاری از سامانه ها مانند سایت مودیان مالیاتی، جهت ارائه برخی خدمات خود کاربران را ملزم به دریافت توکن کرده اند. روش اخذ توکن سامانه مودیان مالیاتی چندان پیچیده نبوده و مشابه انجام این کار برای سایر سامانه های الکترونیکی است. در واقع، زمانی که شما توکن یا امضای دیجیتال خود را به صورت رسمی و قانونی ایجاد می کنید، امکان استفاده از آن برای سامانه مودیان مالیاتی یا سایر سایت های دیجیتالی را که نیاز به توکن دارند، خواهید داشت.

ثبت سفارش های الکترونیکی، خرید و فروش املاک و خودرو، دفاتر اسناد رسمی، استفاده از سامانه های مربوط به مناقصات و مزایده ها، تایید صحت و یکپارچگی اطلاعات، احراز هویت دیجیتال در سازمان های گوناگونی و استفاده از سامانه هایی هم چون سایت مودیان، رایج ترین کاربردهای توکن یا امضای دیجیتال محسوب می شوند. در این میان، گرفتن توکن سامانه مودیان با توجه به کاربرد گسترده این سایت در سال های اخیر، اهمیت بیش تری پیدا کرده است. چرا که مودیان جهت امضای دیجیتال فاکتورها و ارسال آن ها به سامانه از توکن شخصی خود استفاده می کنند. به همین خاطر، در این مقاله مراحل مورد نیاز برای اخذ توکن یا امضای الکترونیک را به صورت کامل برای تان توضیح خواهیم داد. اکثر مراحل دریافت توکن به صورت آنلاین انجام گرفته و تنها جهت تایید نهایی، باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید. از این رو دریافت توکن مالیاتی فرایند چندان پیچیده ای نخواهید بود. با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در این رابطه به دست آورید.

 

توکن سامانه مودیان مالیاتی چیست

توکن یا امضای الکترونیک طی سال های اخیر از اهمیت ویژه ای برخوردار گردیده و دلیل آن هم افزایش استفاده از سامانه های آنلاین و خدمات الکترونیکی است. با این حال، بسیاری از افراد با این سوال مواجه هستند که توکن مالیاتی چیست و چه کاربردی دارد. در این رابطه باید بگوییم که توکن مانند امضای افراد در دنیای مجازی عمل کرده و معرف هویت فردی آن ها است. دریافت توکن سامانه مودیان مالیاتی هم دقیقا به همین منظور انجام می گیرد. در واقع کاربران با استفاده از این توکن می توانند هنگام بهره مندی از خدمات گوناگون سامانه مودیان ، امضای خود را به صورت دیجیتال پای فاکتورها و موارد این چنینی دیگر اعمال کنند. البته ذکر این نکته هم الزامی است که امضای الکترونیک به صورت اختصاصی برای سامانه مودیان تعریف نمی شود. بلکه کاربران می توانند پس از خرید توکن سامانه مودیان مالیاتی ، از آن برای بهره مندی از خدمات سایر سامانه ها و کاربردهای دیگر که به امضای دیجیتال نیاز دارند هم استفاده نمایند.

دریافت توکن سامانه مودیان

دریافت توکن یا امضای الکترونیکی برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی امکان پذیر بوده و محدودیتی جهت این امر وجود ندارد. با این حال، اشخاصی که بیش تر با سامانه های آنلاین نظیر سایت مودیان مالیاتی، سایت های مرتبط با مناقصات و مزایده ها، دفاتر اسناد رسمی، سامانه های خودرو و املاک و موارد این چنینی دیگر سروکار دارند، باید در اسرع وقت برای گرفتن توکن سامانه مودیان اقدام کنند. فرایند مربوط به اخذ توکن برای اشخاص حقیقی و حقوقی هم ساده بوده و نیازی به طی کردن مراحل پیچیده و دشواری وجود ندارد. بخش قابل توجهی از این فرایند به صورت آنلاین انجام گرفته و در مرحله آخر، جهت تایید درخواست باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه شود. با توجه به اهمیت توکن یا امضای دیجیتال برای استفاده از سامانه های گوناگون، در ادامه شیوه دریافت توکن مالیاتی و روش ورود به سایت مربوطه را به صورت کامل برای تان آورده ایم. پس به سادگی می توانید امضای الکترونیک خود را دریافت کنید.

 

بیشتر بخوانید: درگاه ملی مالیات

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

مراحل دریافت توکن سامانه مودیان

اکنون که شناخت مناسبی از توکن یا امضای الکترونیک به دست آوردید، به نحوه دریافت آن می پردازیم. همان طور که گفتیم، فرایند مربوط به خرید و اخذ امضای دیجیتال شامل دو بخش آنلاین و حضوری است. زمانی که تمامی مراحل دریافت توکن سامانه مودیان را به صورت آنلاین انجام دهید، با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی می توانید نسبت به ثبت نهایی آن اقدام کنید. به این ترتیب، توکن یا امضای الکترونیک شما برای استفاده از خدمات سایت مودیان یا سایر سامانه های آنلاینی که به آن نیاز دارند، قابل استفاده خواهد بود. توجه به این نکته هم الزامی است که توکن شما دارای تاریخ انقضای مشخصی بوده و پس از مدتی باید نسبت به تمدید آن اقدام نمایید. تمدید توکن سامانه مودیان مالیاتی هم مانند خرید آن به شکل غیر حضوری انجام می گیرد. به شرط آن که قبلا با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی، احراز هویت را انجام داده باشید. به هر حال، در این بخش مراحل دریافت توکن را برای تان آورده ایم.

به منظور دریافت توکن یا امضای الکترونیک، باید یک سری مراحل را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این مراحل مورد نیاز جهت گرفتن توکن سامانه مودیان به شرح ذیل می باشند:

  1. 1در اولین گام باید به سامانه تعیین شده جهت این امر مراجعه نموده و ثبت نام خود را انجام دهید. بدین منظور، نشانی اینترنتی آن یعنی gica.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. برای وارد شدن به این سامانه و ثبت نام امضای الکترونیکی می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کنید و از این نظر با محدودیتی مواجه نخواهید بود.
  2. 2پس از این که آدرس فوق را سرچ کردید، کمی صبر کنید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. اولین سامانه بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان مربوط به دریافت توکن مالیاتی است. پس بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.

    سایت دریافت توکن سامانه مودیان

  3. 3در مرحله بعد، به صفحه اصلی این سامانه وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در بخش میانی صفحه گزینه های مختلفی وجود دارد که هر کدام از آن ها یک سری خدمات را در اختیارتان قرار می دهند. برای مثال، دو گزینه «درخواست صدور گواهی الکترونیکی»‌ و «درخواست تمدید گواهی الکترونیکی» به ترتیب جهت صدور و تمدید توکن کاربرد دارند. افرادی که برای اولین بار به این سامانه وارد شده و تمایل به دریافت توکن سامانه مودیانداشته باشند، باید بر روی گزینه «درخواست صدور گواهی الکترونیکی» کلیک کنند.

    توکن سامانه مودیان

  4. 4با انتخاب گزینه قبل، به صفحه دیگری مانند شکل زیر وارد شده و می توانید فرایند ثبت نام خود جهت اخذ امضای الکترونیک را آغاز کنید. در بخش میانی صفحه، مراحل دریافت توکن یا امضای دیجیتال به صورت مختصر و کامل برای تان توضیح داده شده اند. بنابراین ابتدا این موارد را به صورت دقیق مطالعه کنید. سپس از قسمت انتهایی صفحه گزینه «ثبت نام»‌ را بزنید تا فرایند خریدتوکن سامانه مودیان مالیاتی برای تان آغاز شود.

    ثبت نام دریافت توکن سامانه مودیان

  5. 5اولین گام جهت دریافت توکن الکترونیک، مربوط به احراز هویت است. در این قسمت از شما درخواست می شود یک سری اطلاعات را وارد کنید که شامل ملیت، کد ملی یا همان نام کاربری، تاریخ تولد، کد پستی ده رقمی و شماره تلفن همراه به نام متقاضی می باشند. هر یک از این اطلاعات را به شکل صحیح در جایگاه مربوط به خود قرار داده و از گوشه پایین و سمت چپ صفحه بر روی گزینه «مرحله بعد»‌ کلیک کنید.

    احراز هویت دریافت توکن سامانه مودیان

  6. 6در مرحله بعدی گرفتن توکن سامانه مودیان ، یک مرز یکبار مصرف بر روی شماره موبایلی که وارد کرده اید، ارسال می شود. این رمز را دریافت کرده و در کادر تعیین شده برای آن قرار دهید. سپس از قسمت انتهای صفحه گزینه «مرحله بعد» را بزنید.

    ورود رمز یکبار مصرف

  7. 7در صورتی که رمز یکبار مصرف را به درستی تایید کرده باشید، نوبت به تکمیل اطلاعات می رسد. اکنون باید نام و نام خانوادگی خود را به انگلیسی وارد کرده، جنسیت را تعیین و تصویر کارت ملی خود را بارگذاری کنید. سپس رمز عبور خود جهت ورود به سامانه دریافت توکن مالیاتی را تعیین نمایید. دقت داشته باشید که این رمز باید شامل حروف کوچک و بزرگ انگلیسی، عدد و کاراکتر باشد. پس از این که اطلاعات خواسته شده را تکمیل کردید، رمز عبور را هم مشخص نموده و تکرار نمایید. سپس کد امنیتی را هم در جایگاه مربوط به خود قرار داده و گزینه «ثبت نام»‌ را بزنید.

    اطلاعات هویتی دریافت توکن سامانه مودیان

  8. 8اگر نام نویسی شما در این بخش با موفقیت انجام گرفته باشد، پیام زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون حساب کاربری شما در این سامانه ایجاد شده و می توانید نسبت به دریافت توکن سامانه مودیان اقدام نمایید.

    ایجاد حساب دریافت توکن سامانه مودیان

  9. 9پس از تکمیل ثبت نام، باید مجددا به صفحه اصلی سامانه بازگردید. در بخش سمت راست این صفحه پنجره ورودی را مشاهده می کنید که از شما درخواست ارائه نام کاربری و رمز عبور را دارد. نام کاربری شما همان کد ملی و رمز عبور هم رمزی است که هنگام ثبت نام انتخاب کرده اید. پس این موارد را در کادر مربوط به خود قرار داده و پس از تایید کد امنیتی، گزینه «ورود»‌ را بزنید.

    ورود به سامانه دریافت توکن سامانه مودیان

  10. 10با تایید اطلاعات کاربری، به حساب خود در سامانه مذکور وارد شده و می توانید جهت خرید توکن سامانه مودیان مالیاتی درخواست دهید. بدین منظور، از منوی موجود در سمت راست صفحه بر روی گزینه «ثبت درخواست گواهی الکترونیکی» کلیک نمایید.

    ثبت درخواست دریافت توکن سامانه مودیان

  11. 11در گام بعد باید نوع گواهی و محصول مورد نظر را انتخاب کنید. برای مثال، در این جا نوع گواهی را «گواهی وابسته به غیر دولت» و نوع محصول را «گواهی مهر سازمانی وابسته به غیر دولت با اعتبار یک سال»‌ انتخاب می کنیم. با توجه به نوع گواهی و محصول، فرم مربوطه نمایش داده می شود. به هر حال، پس از انتخاب نوع گواهی و نوع محصول، جهت گرفتن توکن سامانه مودیان بر روی گزینه «پیش ثبت نام»‌ کلیک کنید.

    انتخاب نوع گواهی الکتریکی

  12. 12به این ترتیب، ابتدا باید مشخصات نماینده یا اطلاعات فرد ثبت نام کننده به عنوان نمایند سازمان وارد شوند. این موارد شامل کد ملی، نام و نام خانوادگی به فارسی، تاریخ تولد، شماره تلفن همراه و تصویر معرفی نامه نماینده می باشند.

    تعیین نماینده سازمان

  13. 13پس از اطلاعات نماینده در این نوع گواهی، نوبت به ورود اطلاعات سارمان می رسد. جهت دریافت توکن مالیاتی، اطلاعات خواسته شده برای سازمان را هم به صورت کامل وارد کرده و سپس از گوشه پایین صفحه، گزینه «پیش ثبت نام»‌ را بزنید.

    ثبت اطلاعات سازمان

  14. 14در آخرین مرحله آنلاین، اطلاعات پرداخت نمایش داده می شوند. جهت تایید نام نویسی تان باید دو هزینه را بپردازید که یکی در جدول با عنوان «قیمت محصول» و دیگر در قسمت بالای صفحه مشخص شده اند. هزینه تعیین شده در قسمت بالای صفحه هنگام مراجعه حضوری به دفاتر ثبت نام باید پرداخت شود و قیمت محصول در همین بخش و به صورت آنلاین واریز خواهد شد. جهت واریز هزینه دریافت توکن سامانه مودیان ، از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «پرداخت» کلیک کنید.

    پرداخت هزینه دریافت توکن سامانه مودیان

  15. 15پس از پرداخت موفق هزینه به صورت آنلاین، ثبت نام شما در این سامانه با موفقیت انجام گرفته و رسید زیر را مشاهده خواهید کرد. بهتر است این رسید که شامل کد رهگیری است را پرینت گرفته و هنگام مراجعه حضوری به دفاتر ثبت نام، با خود همراه داشته باشید.

    گرفتن توکن سامانه مودیان

  16. 16آخرین مرحله کلی برای ثبت نام و اخذ توکن سامانه مودیان مالیاتی ، مراجعه حضوری به دفاتر ثبت نام و احراز هویت است. این دفاتر برخی از دفاتر اسناد رسمی یا دفاتر پیشخوان هستند که لیست کامل آن ها از طریق همین سامانه منتشر می شود. پس به نزدیک ترین دفتر مجاز در محل سکونت خود مراجعه کرده و با انجام فرایند احراز هویت، توکن خود را دریافت نمایید.

 

بیشتر بخوانید: جدول اینتاکد

سایت دریافت توکن مالیاتی

در بخش قبل مراحل گرفتن توکن سامانه مودیان را به صورت کامل برای تان توضیح دادیم. همان گونه که مشاهده کردید، این فرایند شامل دو بخش ثبت نام آنلاین و مراجعه حضوری به دفاتر مربوطه جهت احراز هویت است. بخش مربوط به نام نویسی آنلاین بسیار ساده بوده و طی چند دقیقه می توانید این مرحله را پشت سر بگذارید. با این حال، بسیاری از کاربران اطلاعات زیادی در رابطه با سایت دریافت توکن مالیاتی نداشته و در پی آگاهی از آدرس آن هستند. در بخش قبل نحوه ورود به این سامانه و استفاده از آن جهت ثبت نام اینترنتی توکن را به صورت کامل توضیح دادیم. آدرس اینترنتی سایت مربوطه www.gica.ir می باشد و کاربران می توانند با استفاده از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای به آن وارد شوند. پس در صورتی که برای استفاده از خدمات سامانه مودیان یا سایر سامانه های آنلاین نیاز به دریافت توکن دارید، می توانید در هر لحظه به این سامانه وراد شده و ثبت نام تان را انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir

نکات توکن امضا دیجیتال در سامانه مودیان

با توجه به توضیحاتی که تا این جای کار ارائه دادیم، با روش دریافت توکن سامانه مودیان آشنا شده و به راحتی می توانید مسیر مربوطه را طی کنید. با این حال، جهت این امر باید به یک سری نکات مهم توجه داشته باشید تا برای خریداری توکن شخصی تان با مشکل مواجه نشوید. در این قسمت برخی از مهم ترین نکات توکن امضا دیجیتال در سامانه مودیان را برای تان آورده ایم. این موارد به شرح ذیل می باشند:

  •  متقاضیان اخذ توکن سامانه مودیان مالیاتی ابتدا باید به سامانه اینترنتی gica.ir مراجعه کرده و ثبت نام شان را انجام دهند.
  •  پس از نام نویسی در سایت مذکور، باید حضورا به یکی از دفاتر ثبت نام مراجعه نموده و احراز هویت تان را انجام دهید.
  •  همراه داشتن مدارک هویتی هنگام مراجعه به این دفاتر الزامی است.
  •  امکان استفاده از توکن یا امضای الکترونیک پس از تایید نهایی ثبت نام، جهت استفاده از خدمات سامانه مودیان یا سایر سایت های الکترونیکی، وجود دارد.

منبع : دریافت توکن سامانه مودیان