سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ثبت نام تلفن ثابت

مقدمه

ثبت نام تلفن ثابت با دو روش آنلاین و حضوری امکان پذیر بوده و متقاضیان با توجه به شرایط خود، می توانند هر یک از این روش ها را انتخاب کنند. با توجه به مزیت های فراوان تلفن های ثابت، بسیاری از افراد و نهادها اقدام به ثبت نام و دریافت خطوط تلفن ثابت می کنند. تعرفه پایین تر این تلفن ها به خصوص برای مکالمه های درون شبکه، از جمله مهم ترین مزایای آن ها به شمار می آید. در همین راستا، مخابرات جمهوری اسلامی ایران امکان ثبت نام و خرید خط تلفن اینترنتی را هم فراهم ساخته است. به این ترتیب، متقاضیان دیگر الزامی به مراجعه حضوری نداشته و با مراجعه به سایت مخابرات هم می توانند درخواست شان را ثبت کنند. پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز در این سامانه و ثبت نهایی درخواست، اطلاعات شما توسط مسولین مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که تمامی شرایط مورد نیاز را دارا باشید، درخواست اینترنتی تایید شده و خط تلفن ثابت تان فعال خواهد شد.

نکته قابل توجه برای متقاضیان ثبت نام تلفن ثابت ، توجه به شرایط در نظر گرفته شده جهت این امر می باشد. چرا که برای خریداری خطوط تلفن ثابت و استفاده از آن ها هم شرایط معینی توسط شرکت مخابرات ایران تعیین شده و تنها افراد واجد شرایط امکان ثبت نام را خواهند داشت. در این مقاله شرایط لازم جهت این امر را برای تان آورده ایم تا با اطلاعات کامل از این موارد، از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل نمایید. هم چنین به راه های ثبت نام خطوط تلفن ثابت پرداخته و نحوه خرید خط تلفن اینترنتی را به صورت کامل برای تان توضیح خواهیم داد. پس در صورتی که شما هم تمایل به خرید خط تلفن ثابت برای منزل یا محل کارتان دارید، با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در رابطه با شیوه ثبت نام، شرایط مورد نیاز و هزینه لازم برای ثبت درخواست حضوری و اینترنتی خطوط ثابت به دست آورید.

 

نحوه ثبت نام تلفن ثابت

همان گونه که اشاره کردیم، بسیاری از اشخاص حقیقی و حقوقی به دلیل مزایای فراوان تلفن های ثابت، قصد نام نویسی و دریافت این خطوط را دارند. شرکت مخابرات ایران امکان ثبت نام تلفن ثابت را با دو روش حضوری و آنلاین برای متقاضیان فراهم کرده تا این افراد جهت ارائه درخواست با مشکلی مواجه نشوند. بنابراین داوطلبان با توجه به شرایط خود می توانند هر یک از این روش ها را جهت ثبت نام و دریافت خط تلفن ثابت انتخاب کنند. از آن جایی که افراد زیادی متقاضی دریافت تلفن ثابت هستند، در ادامه هر یک از روش ها را به صورت مختصر بیان کرده ایم:

مراجعه حضوری به اداره مخابرات محل سکونت

در این شیوه شخص متقاضی با توجه به شخصیت خود از نظر حقیقی، حقوقی یا اتباع بودن، باید با همراه داشتن مدارک لازم به اداره مخابرات محل سکونت خود مراجعه نماید. اگر چه این روش نسبت به خرید خط تلفن اینترنتی نیاز به صرف زمان بیش تری دارد، اما برای بسیاری از متقاضیان کاربردی است. دقت داشته باشید که جهت ثبت نام در روش حضوری به مدارک خاص و پیچیده ای نیاز نخواهد بود. این مدارک برای اشخاص حقیقی کارت ملی و کپی آن، برای اشخاص حقوقی اصل نامه معرفی نامه شرکت، آگهی ثبت شرکت و مدارک مربوط به آخرین تغییرات اساسنامه شرکت و برای اتباع اصل و کپی گذرنامه، پروانه کار و مجوز اقامت می باشند.

ثبت نام تلفن ثابت حضوری

ثبت نام اینترنتی خط تلفن ثابت

متقاضیان علاوه بر روش حضوری، امکان ثبت نام تلفن ثابت را به صورت اینترنتی هم خواهند داشت. جهت نام نویسی آنلاین این خطوط هم باید به سامانه خدمات الکترونیک مخابرات ایران به نشانی اینترنتی www.tci.ir مراجعه کنید. سپس به بخش «مخابرات من» وارد شده و مراحل لازم جهت ثبت درخواست آنلاین را به صورت پیوسته پشت سر بگذارید. با توجه به سهولت این روش جهت نام نویسی و دریافت خط تلفن ثابت، در ادامه نحوه خرید خط تلفن اینترنتی را به صورت مفصل برای تان توضیح خواهیم داد.

 

بیشتر بخوانید: دریافت ریز مکالمات تلفن ثابت

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

شرایط ثبت نام تلفن ثابت

حال که با روش های ثبت نام خطوط تلفن ثابت آشنا شدید، باید شرایط مورد نیاز جهت این امر را هم بدانید. همان طور که گفتیم، شرکت مخابرات ایران برای خرید خطوط تلفن ثابت یک سری شرایط تعیین کرده و تنها افراد واجد شرایط امکان ثبت درخواست به صورت اینترتنی یا حضوری را خواهند داشت. برخی از مهم ترین شرایط مورد نیاز جهت ثبت نام تلفن ثابت به شرح ذیل می باشند:

  •  شخص متقاضی باید دارای حداقل سن 18 سال باشد. البته در صورتی که این فرد دارای حکم رشد از سوی دادگاه اصلح باشد، حتی زیر سن مذکور هم می تواند جهت ثبت نام و دریافت خطوط تلفن ثابت اقدام نماید.
  •  در صورتی که متقاضی صغیر، مجنون یا سفیه باشد، درخواست باید توسط قائم مقام قانونی وی شامل ولی یا قیم ثبت شود.
  •  امکان خرید خط تلفن اینترنتی یا حضوری توسط وکیل فرد هم وجود خواهد داشت. به شرط آن که دارای وکالتنامه معتبر محضری باشد.
  •  امکان خرید خط تفلن به صورت مشاع وجود نداشته و این نوع فروش خط تلفن ثابت از سوی مخابرات ممنوع اعلام شده است.
  •  متقاضی در صورت تمایل به ثبت نام حضوری یا آنلاین، باید بسته به شخصیت خود اعم از حقیقی، حقوقی و اتباع، مدارک لازم را ارائه دهد.

 

بیشتر بخوانید: پرداخت قبض تلفن ثابت

درخواست خرید خط تلفن اینترنتی

حال که اطلاعات لازم را در رابطه با شرایط ثبت نام تلفن ثابت به دست آورده اید، وقت آن رسیده نحوه ارائه درخواست اینترنتی خطوط تلفن ثابت را هم برای تان توضیح دهیم. با توجه به این که تعداد زیادی از متقاضیان وقت کافی جهت مراجعه حضوری به اداره مخابرات ندارند، این روش برای آن ها بسیار کاربردی است. چرا که نیاز به صرف زمان زیادی نداشته و با محدودیت زمانی مواجه نخواهید بود. یعنی می توانید در هر ساعتی از شبانه روز به سایت مخابرات مراجعه کرده و درخواست خود را جهت خرید خط تلفن اینترنتی ارائه دهید. بدین منظور باید یک سری مراحل ساده را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه به آن ها پرداخته ایم. این مراحل لازم برای ثبت نام آنلاین خطوط تلفن ثابت از طریق سایت مخابرات ایران، به شرح ذیل می باشند:

  1. 1در اولین قدم باید نشانی این سامانه یعنی www.tci.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. جهت این امر می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر با مشکل مواجه نخواهید شد. سپس به منظور ثبت نام تلفن ثابت ، اولین سامانه بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    سایت ثبت نام تلفن ثابت

  2. 2سپس به صفحه اصلی سایت شرکت مخابرات ایران وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. جهت نام نویسی باید از گوشه بالا و سمت چپ صفحه گزینه «مخابرات من» را بزنید.

    مخابرات من

  3. 3با انتخاب گزینه قبل، به صفحه زیر منتقل شده و توضیحاتی را در مورد شرکت مخابرات و سامانه آن مشاهده می کنید. جهت خرید خط تلفن اینترنتی ، از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «ورود» کلیک نمایید.

    ورود به مخابرات من

  4. 4در گام بعد از شما درخواست می شود شماره تلفن همراه تان را در کادر تعیین شده برای آن قرار دهید. شماره موبایل تان را تایید کرده و گزینه «ورود» را بزنید.

    ورود با شماره تلفن همراه

  5. 5با تایید شماره تلفن، یک کد احراز هویت برای تان فرستاده می شود. این کد را دریافت کرده و در کادر مربوط به خود قرار دهید. سپس بر روی گزینه «تایید کد» کلیک نمایید.

    کد تایید ورود به مخابرات من

  6. 6به این ترتیب، وارد حساب کاربری خود در سامانه «مخابرات من» گردیده و امکان ثبت نام تلفن ثابت را خواهید داشت. جهت این امر، از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه «افزودن خط جدید» کلیک کرده و سپس از لیستی که نمایش داده می شود، گزینه‌ «ثبت نام خط جدید»‌ را انتخاب نمایید.

    ثبت نام تلفن ثابت

  7. 7در نهایت، وارد فرایند ثبت نام شده و باید تمامی مراحل لازم شامل تایید قوانین و مقررات، تکمیل اطلاعات اولیه، نشانی، اطلاعات شخصی، بارگذاری مدارک، بازبینی و تایید و پذیرش قرارداد را با موفقیت پشت سر بگذارید. این گونه درخواست خرید خط تلفن اینترنتی شما با موفقیت ثبت شده و این خط برای تان فعال خواهد شد.

    مراحل ثبت نام تلفن ثابت

 

بیشتر بخوانید: سامانه مخابرات من

هزینه و قیمت خط تلفن ثابت

از جمله سوالات رایج متقاضیان خرید خطوط تلفن ثابت، در رابطه با هزینه و قیمت آن می باشد. در این مورد باید بگوییم که هزینه خرید این خطوط چه با روش حضوری و چه به صورت آنلاین، در حال حاضر 218 هزار تومان می باشد. بنابراین متقاضیان پس از تکمیل اطلاعات خود، باید این هزینه را هم واریز کنند تا ثبت نام شان با موفقیت انجام گرفته و خط خریداری شده، فعال سازی شود. ذکر این نکته هم الزامی است که هزینه ثبت نام تلفن ثابت هر چند مدت یک بار به روز رسانی می شود. 

منبع : ثبت نام تلفن ثابت